På loffen langs Norskekysten

Noen ganger er det viktig å ta en reise innad deg selv, for å reflektere og tenke over hvem du virkelig er, og hvor du vil i livet. En fantastisk måte å gjøre det på, er ved å rive seg løs fra hverdagen og gjøre noe som både er minimalistisk og krevende: dra på pilegrimsreise. Du trenger ikke være religiøs for å gjøre dette, eller nødvendigvis følge noen av de aller mest kjente rutene. Hva med å gjøre Norskekysten om til din helt personlige pilegrimsreise?

100 915 km med kystlinje

Regnet sammen med fjorder og bukter, og hver øy langs kysten, er Norges kystlinje så lang som 100 915 km. Med andre ord har du nok av territorier å bevege deg på. Det å sette av seks måneder til en slik tur, vil være ideelt. Du kan selv velge om du ønsker å benytte beina dine eller en sykkel, og prøve å dekke avstanden mellom Lindesnes og Nordkapp.

Gjør det minimalistisk

Ta med deg hengekøye eller telt, en sovepose og et par klesbytter. Husk også å ta med deg kamera og en bærbar datamaskin: På den måten kan du dele reisen din med andre og redigere bilder. Det kan også være deilig å gjøre nettbaserte aktiviteter som internett casino Spin Palace eller melde deg på bildekonkurranser. Slik kan du være heldig å tjene noen ekstra kroner mens du er ute på tur.

Gratis mat på turen

Du kan benytte deg av allemannsretten og plukke bær og sopp langs stien din. Det er også gratis å drive med sportsfiske i sjøen. Du trenger ikke betale fiskeravgift, og kan bruke en fiskestang eller håndsnøre for å fange saltvannsfisk – så husk å pakke med en primus og en god kniv til å sløye fangsten din.

Husk at turen skal være en reise hvor du møter deg selv, så sørg for å nyte den!