Camping i Norge er både populært og trivelig, og passer for barn og voksne i alle aldre. Det er både rimelig og minnerikt å legge sommerferien (eller vinterferien, da mange campingplasser har helårsdrift) til en av de flotte campinganleggene. Du vil bidra til en mer miljøvennlig ferie, men også få verdsette hva landet vårt har å by på!

Finn din perfekte campingopplevelse

Her er det masse generell informasjon om hvorfor du bør velge en campingferie, og hva du kan forvente deg på campingferie. Enten du er usikker på hva campingplasser koster eller hva du bør pakke til campingferien, finner du mange gode tips her.

I ett med naturen

Dersom du er ekstra vågal, kan du også begi deg ut på egen teltferie ute i det fri, uten noen form for fasiliteter rundt deg. Naturen i seg selv kan selvfølgelig fungere som en fasilitet, og du kan dra nytte av både skog, vann og land dersom du er en naturelsker. Du må alltid huske å rydde opp etter deg når du pakker teltet sammen igjen!

Denne siden promoterer ingen navngitt campingplass, men fokuserer på generell informasjon om camping i det vakre landet vårt. Du kan dra på camping gjennom hele året, og både sommer- og vintercamping byr på ulike gøyale minner. Det finnes nesten ikke begrensninger på mulighetene: enten du søker svaberg, dyreparker, lekeland, elver, innsjøer, langstrakte strender eller skjærgårder. Dersom du legger opp ferien til en campingtur på vinterstid, er det en selvfølge at du trenger ski på beina: og det vil være en opplevelse som bryter med de vanlige normene om «iskrem og campingferie» på sommerstid!